Home » Currently Reading:

Huisartsen nemen de lead

Bezuinigingen en beleidsontwikkelingen in de gezondheidszorg zijn nauwelijks nog bij te benen, er wordt steeds meer van (huis)artsen verwacht, maar het mag niet meer kosten. Maatschappelijke vraagstukken zetten de eerste lijn onder druk, patiënten worden beter geïnformeerd en verwachten innovatieve ontwikkelingen.

Nieuwe wetenschappelijke inzichten over kosteneffectieve, preventieve en curatieve interventies zien het licht.Tegelijkertijd vergrijzen wij in rap tempo en onstaat er een grote groep kwetsbare ouderen met multi morbiditeit die veel zorg nodig heeft.
Al deze ontwikkelingen overstromen onze dagelijkse praktijk en hebben een verlammend effect. Het maakt ons defensief en initiatiefloos…

Of toch niet? Wat doen wij eigenlijk zelf om onze eigen koers te bepalen en wat kunnen we doen om samen sterker te staan wanneer we als eenling te weinig invloed hebben? Hoe ontwikkel je een gezamenlijke toekomstvisie?

Binnenkort: aanbod nieuwe nascholing en data voor 2015. Heeft u interesse in een nascholing op maat? Neem dan contact met ons op via: info@commedicate.nl

 

Teambuilding

Aanstaande events

WOE 21 MEI 2019: Coaching zorgprofessional (incompany), Assen
DO 13 JUNI 2019: "Teamcoaching in de zorg" (incompany traject), Apeldoorn
VRIJ 14 JUNI 2019: TB en nascholing orthopedie, HA Haarlemmermeer Module XIV, Noordwijk.
WOE 26 JUNI 2019: Workshop: interventies in coaching met film, Amsterdam
VRIJ 28 JUNI 2019: Nascholing kleine chirurgie, huisartsen Module III, Haarlem
VRIJ 6 SEPT 2019: Insights complementaire geneeskunde (interactieve workshop), Amsterdam
WOE 18 SEPT 2019: "Decentralisatie en effect op jeugdzorg": geaccrediteerde lezing, Utrecht
VRIJ 4 OKT 2019: Nascholing Huisartsen Module XV: "Huidige ouderenzorg", Haarlemmermeer

UIT EERSTE HAND

"De Teambuilding met nascholing is binnen onze samenwerking inmiddels een vast onderdeel. Daarmee heeft Commedicate onze huisartsencoöperatie echt een sprong voorwaarts laten maken!" Drs. M. van Doorn, huisarts.

ANNONCES

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement