Home » Currently Reading:

Partners

Bastiaan Berndsen. Huisarts en praktijkhouder in De Pionier, Nieuw Vennep, voorzitter Huisartsen Vereniging Haarlemmermeer, adviseur voor stichting Commedicate.

Michelle Burer. (Executive) coach en Energy coach professional. Programmaleider en consultant voor stichting Commedicate. Werkzaam op het gebied van communicatie en verandering in o.a. de zorg, overheid en publieke sector. Eigenaar van bureau L.E.F. voor impact producties.  

VvAA
 Ledenorganisatie voor professionals in de gezondheidszorg. Ruim 110.000 medici, paramedici en studenten voor medische beroepen zijn lid van VvAA en doen een beroep op hun kennis, zekerheid en service. 

Noblesse Oblige
 Strategie en Management. Trainers en consultants op het gebied van business modelling, organisatieadvies, ICT en marketingcommunicatie. De mensen van Noblesse zijn o.a. werkzaam voor (semi)overheid en in de gezondheidszorg.

Rebecca Leeuwenberg. Zelfstandig trainer o.a. op het gebied van mediationvaardigheden bij o.a. (letsel)schadezaken. MfN Register Rechtbank mediator bij goeduitelkaar.com.

Frederike Boeren. Zelfstandig trainer en coach. Frederike is een van de vaste trainers in de Teambuilding Huisartsen.

Frans Bollen. Voormalig huisarts en tropenarts. Zelfstandig coach en trainer, aangesloten bij coaches voor Medici (NHG).

Petri de la Croix. Geestelijk Heelkunde therapeut en docent, Energy coach professional, aangesloten bij Instituut CAM (Complementary and Additive Medicine)

Inspiratie op Locatie. Commedicate vindt hier dikwijls de juiste en bezielende locatie voor de groep, workshop of nascholing.

 

Aanstaande events

vrijdag 30 november 2018: Workshop Business Canvas voor de moderne huisartspraktijk, Amsterdam
donderdag 6 december 2018: insights complementaire geneeskunde: over het hoe en waarom (interactieve workshop), Amsterdam
woensdag 12 december 2018: "Decentralisatie en effect op jeugdzorg": lezing in Amsterdam
vrijdag 14 december 2018: nascholing Huisartsen Module XI: "Vital Health", Amsterdam
dinsdag 15 jan en 21 maart 2019: "Complementaire geneeskunde; toegevoegde waarde voor de huisartspraktijk" in Haarlem
donderdag 28 feb en 11 april 2019: "Complementaire geneeskunde; toegevoegde waarde voor de huisartspraktijk" in Amsterdam

UIT EERSTE HAND

"De Teambuilding met nascholing is binnen onze samenwerking inmiddels een vast onderdeel. Daarmee heeft Commedicate onze huisartsencoöperatie echt een sprong voorwaarts laten maken!" Drs. M. van Doorn, huisarts.

ANNONCES

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement