Home » Currently Reading:

Partners

Bastiaan Berndsen. Huisarts en praktijkhouder in De Pionier, Nieuw Vennep, voorzitter Huisartsen Vereniging Haarlemmermeer, bestuursadviseur voor stichting Commedicate. Een van de oprichters van Vizionair, coöperatie in huisartsenzorg. 

Michelle Burer. (Executive) coach – Teamcoach en trainer. Programmaleider en consultant voor de stichting Commedicate. Werkzaam op op het snijvlak van organisatieverandering en communicatie. Zij begeleidt intervisie en coacht huisartsen, professionals en beleidsmakers  in de zorg, overheid en publieke sector. Eigenaar van Burer’s consult en coaching.    

VvAA
 Ledenorganisatie voor professionals in de gezondheidszorg. Ruim 110.000 medici, paramedici en studenten voor medische beroepen zijn lid van VvAA en doen een beroep op hun kennis, zekerheid en service. 

Noblesse Oblige
 Strategie en Management. Trainers en consultants op het gebied van business modelling, organisatieadvies, ICT en marketingcommunicatie. De mensen van Noblesse zijn o.a. werkzaam voor (semi)overheid en in de gezondheidszorg.

Rebecca Leeuwenberg. Zelfstandig trainer o.a. op het gebied van mediationvaardigheden bij o.a. (letsel)schadezaken. MfN Register Rechtbank mediator bij goeduitelkaar.com.

Frederike Boeren. Zelfstandig trainer en coach. Frederike is een van de vaste trainers in de Teambuilding Huisartsen.

Frans Bollen. Voormalig huisarts en tropenarts. Zelfstandig coach en trainer, aangesloten bij coaches voor Medici (NHG).

Petri de la Croix. Geestelijk Heelkunde therapeut en docent, Energy coach professional, aangesloten bij Instituut CAM (Complementary and Additive Medicine)

Inspiratie op Locatie. Commedicate vindt hier dikwijls de juiste en bezielende locatie voor de groep, workshop of nascholing.

 

Aanstaande events

VRIJ 28 AUG 2020: Coaching zorgprofessional (incompany), Haarlem
DO 3 SEPT 2020: "Teamcoaching in de zorg" (incompany traject), Apeldoorn
VRIJ 11 SEPT 2020: "Van binnen naar buiten", 1-daagse coaching persoonlijk leiderschap, Utrecht
VRIJ 25 SEPT 2020: TB en nascholing orthopedie HA, Amsterdam
VRIJ 25 SEPT 2019: Nascholing Huisartsen Module XVII: "Persoonlijk leiderschap", Haarlemmermeer
WOE 30 SEPT 2020: Workshop: interventies in coaching met film, Amsterdam
VRIJ 2 OKT 2020: Nascholing kleine chirurgie, huisartsen Module IV, Haarlem
VRIJ 16 OKT 2020: Insights complementaire geneeskunde (interactieve workshop), Amsterdam
WOE 21 OKT 2020: begeleide supervisie fysiotherapeuten en Leefstijlcoaching, Noordwijk.

UIT EERSTE HAND

"De Teambuilding met nascholing is binnen onze samenwerking inmiddels een vast onderdeel. Daarmee heeft Commedicate onze huisartsencoöperatie echt een sprong voorwaarts laten maken!" Drs. M. van Doorn, huisarts.

ANNONCES

AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement